2 λογια για την Lovato Hellas

2 λογια για την Lovato Hellas


Η Lovato Hellas μέλος του ομίλου εταιριών Auto Soumpasis, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lovato Gas S.p.A στον Ελλαδικό χώρο. Η Lovato Gas S.p.a είναι η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στον χώρο του υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως.

Τα συστήματα της μπορούν να καλύψουν από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα  Άμεσου Ψεκασμού (Direct Injection) με την ίδια επιτυχία. Τα συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου της Lovato gas S.p.A., από το 1958, με 50 και πλέον χρόνια παρουσίας, καινοτομίας και πειραματισμού, ξεπερνάει συνεχώς τις  προκλήσεις που παρουσιάζονται από τη συνεχή εξέλιξη των κινητήρων και τον νέων περιβαλλοντικών απαιτήσεων και συνεχίζει να διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο στον χώρο της αεριοκίνησης.

Πάνω από 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά τον κόσμο, εξοπλισμένα με συστήματα αερίου Lovato, είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας ενός προϊόντος, που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.

Η Lovato Hellas από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της ανταποκρίνεται στις ανάγκες υποστήριξης των πελατών της, παρέχοντας ευρείας γκάμας υπηρεσιών υποστήριξης είτε ή ίδια είτε μέσω των πιστοποιημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα. Το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας μας απαρτίζουν συνολικά 17 άτομα, εκ των οποίων 6 άτομα εργάζονται στο Εμπορικό τμήμα, και 11 στο Τεχνικό Τμήμα. Έχοντας της γνώσεις που απαιτούνται, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας πραγματοποιούνται σεμινάρια και τεχνικές ημερίδες, όπου και έχουν εκπαιδευτεί – καταρτιστεί οι συνεργάτες μας.

Επίσημο site: http://lovatohellas.gr

Comments are closed.