Υγραέριο για οικονομική μετακίνηση!

Υγραέριο για οικονομική μετακίνηση!


Υγραέριο για οικονομική μετακίνηση!

Μέχρι και 750€ το χρόνο σας μένουν στην τσέπη σας συν το όφελος που έχετε από τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας; Εδώ θα μάθετε τα πάντα για την εγκατάσταση LPG (υγραέριο) και πέτυχέ το!
Άμεση οικονομία και απόσβεση κόστους εγκατάστασης!
Το κόστος εγκατάστασης δεν είναι τίποτα μπροστά στο άμεσο όφελος που έχουμε από την τόσο χαμηλή τιμή του υγραερίου. Σε βάθος χρόνου βλέπουμε πόσο άμεση ήταν η απόσβεση της εγκατάστασης και φυσικά σε ετήσια βάση πόσα χρήματα έχουμε γλυτώσει από το να βάζαμε βενζίνη.
Προτιμήστε ένα ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης το οποίο θα έχει χαμηλό κόστος συντήρησης.
Το κόστος συντήρησης δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρό εξάλλου ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης ναι μεν αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα και μερικά περιφερειακά κομμάτια όπως τα φίλτρα τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρά, αλλά συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Οικονομία έως και 750€ το χρόνο συγκριτικά με ένα βενζινοκίνητο.
Η σημερινή τιμή του υγραερίου κίνησης διαμορφώνεται στα 0,83 ευρώ/λίτρο ένας μέσος οδηγός διανύει το χρόνο περίπου 15.000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητό του παρουσιάζει μέση κατανάλωση 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Κάπου εδώ να ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη τιμή κατανάλωσης αυξάνεται κατά 15% περίπου στην περίπτωση του υγραερίου (δηλαδή διαμορφώνεται στα 9,2 λίτρα/100 χλμ.). Έτσι, για την κίνηση με υγραέριο, θα χρειαστεί σε ετήσια βάση περίπου 1.050 ευρώ, τη ίδια στιγμή που το κόστος με αμόλυβδη διαμορφώνεται στα 1.800€ κατά μέσο όρο (τιμή βενζίνης 1,50 ευρώ/λίτρο).

Συμπέρασμα σε ετήσια βάση, το όφελος διαμορφώνεται στα 750€ περίπου, με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε αποσβέσει τα χρήματα που δώσαμε για την εγκατάσταση του κιτ υγραερίου στο αυτοκίνητό μας στο χρόνο πάνω και θα έχουμε βάλει και στην τσέπη μας, αφού η τοποθέτηση ενός κιτ LPG, ξεκινά από τα 550 ευρώ για ένα 4κύλινδρο κινητήρα.

4 tip για μια αποτελεσματική μετατροπή!

Οι ειδικοί στο χώρο της υγραεριοκίνησης μας εθιστούν την προσοχή δεν «ταιριάζουν» όλα τα συστήματα LPG σε όλα τα είδη κινητήρων, Χρειάζεται ένας λεπτομερής έλεγχος για το ποιο σύστημα ταιριάζει ακριβώς στο δικό σου μοντέλο αυτοκινήτου. Μια εύκολη λήση είναι να μπεις στην «μαύρη λίστα», η οποία είναι μια λίστα που έχει δημιουργήσει ο κάθε κατασκευαστής συστημάτων υγραερίου και δείχνει σε ποια αυτοκίνητα ταιριάζει και σε ποια όχι, το σύστημα που κατασκευάζει.

Βρείτε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο μετατροπέα υγραερίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετατροπή, το επίπεδο τεχνογνωσίας του τεχνικού που θα επιλέξετε θα σας εξασφαλίσει την άριστη τοποθέτηση και λειτουργία του συστήματος σας.

Πριν κάνετε την μετατροπή θα πρέπει ο κινητήρας σας να είναι σε άριστη κατάσταση για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος στη λειτουργία του κινητήρα, είναι πιθανόν να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στην απόδοση του συστήματος υγραερίου.

Μην προχωρήσετε στην εγκατάσταση εάν όλα τα μέρη του συστήματος υγραερίου δεν είναι πιστοποιημένα, από το πιο μικρό ανταλλακτικό μέχρι και το κυριότερο κομμάτι του. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Comments are closed.