ΠΡΟΦΙΛ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Χρονολογία 1964. Εκείνη την περίοδο οι άνθρωποι δεν είχαν φιλοδοξίες και μεγάλα όνειρα.

Τα πράγματα ήταν ήρεμα και οι κάτοικοι της Πάτρας ζούσαν απλά. Όσοι φορτηγατζήδες περνούσαν από την Παραλία Πατρών θυμούνται ένα βενζινάδικο που είχε ανοίξει τις πόρτες του, μια μικρή οικογένεια. Η κυρά Γεωργία με τους μεζέδες της πρόσφερε φαγητό και μια μεριά για ανάπαυση και ο κυρ Χρηστός με τις ιστορίες του μας αναζωογονούσε από την βαβούρα ης καθημερινότητας.

Ο ανεφοδιασμός καυσίμων εκείνη την περίοδο δεν ήταν επάγγελμα αλλά μια ακόμα ασχολία που απλά μεγάλωνε την μεσημεριανή μας κατσαρόλα και μας οδηγούσε μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Καθώς περνούσε ο καιρός, οι απαιτήσεις της δουλειάς μεγάλωναν και οι δρόμοι ολοένα και πλήθαιναν τα αμάξια και τα φορτηγά μεγάλωναν σε κινητήρες επιδόσεις και ιπποδυνάμεις με αποτέλεσμα ο όγκος της δουλειάς μας είχε δείξει το επόμενο βήμα.

Έτσι το 1999 ιδρύσαμε ένα νέο πρατήριο με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας που ερχόντουσαν από το λιμάνι της Πάτρας. Οι φιλοδοξίες μας όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο κόσμος μας είχε μάθει ότι θέλει στηρίξει και προπάντων τον πρώτο μας κανόνα <αγάπη μεράκι και ζεστασιά> που παρείχαν τα πρατήρια μας.

Το 2005 , βλέποντας την ολοκλήρωση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και τμήματα της Εγνατίας οδού να παραδίδονται που μετέτρεπαν τα 500 χιλ επαρχιακού δρόμου να γίνονται 320 χιλ αυτοκινητόδρομου, στήσαμε ένα μεγάλο Truck Stop 22χιλ από το λιμάνι της ηγουμενίτσας με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Το 2008 κρατώντας ψηλά τον πήχη όπως είχαμε διδαχτεί άλλωστε να τον κρατάμε διαμορφώσαμε το νέο μας πρατήριο με κέντρο την εξυπηρέτηση των ι.χ. αυτοκίνητων τόσο στην παροχή καυσίμων όσο και στις υπηρεσίες του πλυσίματος με ένα καταπληκτικό tunel car wash για ταχύτατη εξυπηρέτηση προκειμένου να μπορούν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του δρόμου Πατρών-Αθηνών.

Με γνώμονα το νέο λιμάνι της Πάτρας και την πεποίθηση πως πρέπει να ενταχτούμε για άλλη μια φορά στις ανάγκες της αγοράς και με όλη την προϋπάρχουσα εμπειρία και τις αρχές που είχαμε διδαχτεί από την κυρά Γεωργία και τον κυρ Χρήστο το 2011 δημιουργήσαμε ένα πρατήριο ευρωπαικών προδιαγραφών για να μπορέσουμε να εδραιωθούμε στον δρόμο και να περνάμε το μήνυμα που μάθαμε από παιδιά ότι <η πόρτα του πρατηρίου μας είναι το σπίτι του επαγγελματία>.

Ένας ακόμα στόχος που υλοποιούμε καθημερινά και είναι συνδεδεμένος με το όνομα μας είναι η ακρίβεια στην ποσότητα και η ποιότητα καυσίμων μας που πετυχαίνουμε με τα εξελιγμένα συστήματα που έχουν οι κονσόλες και οι δεξαμενές μας με τα συστήματα εισροών εκροών που διαθέτουμε από το 1995 και την ανίχνευση νερού που σταματά αυτόματα την παροχή καύσιμου.

Όλο αυτό έχει συντελέσει στο να είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας, να έχουμε πάντα καθαρό προϊόν και να βρισκόμαστε πρώτοι στην Ελλάδα σε πώλησεις πετρελαίων και ανάμεσα στους 10 στην Ευρώπη.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ

Μηνάς Κ.: πολύ καλό προσωπικό, πολύ καλή εξυπηρέτηση
Ελεονόρα Κ. είναι όλοι οι υπάλληλοι πολύ εξυπηρετικοί, ευγενικοί και δεν έχω κανένα παράπονο από τις υπηρεσίες κάθε άλλο , βοηθούν πολύ τα προγράμματα του πλυντηρίου αυτοκίνητων θεωρώ , στα οικονομικά του κάθε νοικοκυριού
Αλέξανδρος Γρ.: πολύ καλά παιδιά όλοι τους
Γιάννης Γ.: άψογη συμπεριφορά υπάλληλων
Ιωάννης Μπ. : όμορφες παρουσίες στο πρατήριο
Ντίνος Μ. είστε οι καλύτεροι, the best
Αγγελική Τζ. Με έχει κερδίσει το προσωπικό με το χαμόγελο, τη φιλικότητα και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση ιδίως τα κορίτσια της επιχείρησης

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χρηστός Β. άψογο προσωπικό
Στέλλα Κ. όλοι οι υπάλληλοι που με έχον εξυπηρέτηση τόσο στα καύσιμα όσο και στο πλυντήριο είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί
Αλέξανδρος Γ. εύγε στο προσωπικό
Πηνελόπη Π. όλοι οι υπάλληλοι σας είναι παρά πολύ εξυπηρετικοί και ιδιαίτερα η Βανέσα
Ρένα Βλ. έχετε καλό προσωπικό. Μην απολύσετε κανέναν ή καμία!

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Χρηστός Β. είμαστε ευχαριστημένοι από τις τιμές και την εξυπηρέτηση σας
Δημήτρης Τσ. πολύ καλή εξυπηρέτηση από το προσωπικό σας
Δημήτριος Κ. πλήρη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό
Μαρία Μ. είμαστε ευχαριστημένοι
Ιωάννα Μ . πολύ καλή εξυπηρέτηση
Νίκος Πρ. η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή , όλα τα παιδιά είναι υπέροχα
Βασίλειος Φρ. Τα παιδιά στο υγραέριο ΑΑ!
Σπύρος Π. άψογη εξυπηρέτηση απ την Αλεξάνδρα. Γρήγορη ευγενικοί και άμεση εξυπηρετηση
Απόστολος Γκ. Έχετε πολύ καλό σέρβις
Σωτήρης Μπ. Πολύ εξυπηρετικοί υπάλληλοι
Ιωάννης Π. άριστη εξυπηρέτηση πάντα χαμόγελο και με της καλύτερες διαθέσεις
Θεόδωρος Δρ. ένα από τα καλυτέρα πρατήρια στη Πάτρα
Παναγιώτης Κ. υγραέριο ποιότητα, εξυπηρέτηση πολύ καλή και πολύ καλή ποιότητα